Alpha K2 One prečišćivač vazduha

Odgovara potrebama vašeg deteta

Sterilizacija vazduha

Eliminacija zagađivača i alergena

Lak za upotrebu

PM 2.5 čestice

Veoma tih

Kompaktan i atraktivan

Mala potrošnja

Prečišćavanje vazduha do 200m3 u satu

Osvežite vazduh u prostoriji

Kompaktan uređaj bez zauzimanja mnogo prostora za prečišćavanje vazduha u prostoriji. Vrši prečišćavanje u nekoliko faza sa veoma niskim nivoom buke. Prikaz nivoa PM2,5 čestica.

CADR do 200 m3 /h

CADR odnosno akronim od Clean Air Delivery Rate (stopa isporuke čistog vazduha) je međunarodni standard za merenje efikasnosti pročišćivača vazduha.

od 14 ㎡ do 24 ㎡

površina prostorije

200 m³/h

CADR

k2 one preciscivac vazduha

200 m3/h PM CADR

Filtrira 3333 litara čistog vazduha u minuti*

Izuzetno otporan i efikasan HEPA filter

Efikasno uklanja čestice veličine čak i 0,3 mikrona

Nizak nivo buke

nova tehnologija za odvod vazduha smanjuje buku

Multi-Control sistem upravljanja

Upravljanje dodirom na panelu, daljinski, upravljanje aplikacijom (opciono)

Pametan nadzor

Senzori za PM 2,5 čestice i njihov prikaz

Zagrantovana sigurnost

Netoksičan, bezopasan, sa mogućnošću zaključavanja uređaja od slučajnih promena

Alpha K2 One prečišćivač vazduha

Posvetite se brizi o vazduhu koji udiše vaše dete. Alpha K2 One je uređaj koji će obezbediti sterilizaciju vazduha i eliminaciju zagađivača i alergena. Neka se vaše dete navikne na svež i čist vazduh!


Dizajn uredaja u boji oblaka

Lako se uklapa u dečje sobe

Snažno prečišćavanje vazduha

Alpha K2 One je uređaj koji efikasno uklanja PM2.5 čestice, a za sat vremena može da prečisti 200 kubnih metara vazduha.

Ovaj prečišćivač vazduha ima tri efikasna filtera:

  • primarni filter,
  • filter sa aktivnim ugljem i
  • HEPA filter,

pa garantuje čistiji vazduh na više nivoa i oslobađanje od različitih alergena i zagađivača. Filtracija vazuha putem ovih filtera unosi potpuno svež i čist vazduh u sobu vašeg deteta i poboljšava sveukupan kvalitet života.

Osim PM2.5 čestica, Alpha K2 One uklanja i prašinu, grinje, polen, bakterije, neprijatne mirise, čestice čadi, duvanski dim koji posredno ulazi u prostoriju i druge zagađivače.

Trofazna i laka sterilizacija vazduha

Primarni rešetkasti filter

Primarni rešetkasti filter služi za zaustavljanje većih čestica prašine, peruti i vlasi, polen i druge zagađivače. Može da se pere tako da se može iznova koristiti. Ima veliki kapacitet zadržavanja uklonjenih zagađivača. Napravljen je od plastike, pa je lagan, kompaktan i dugotrajan. Lako se uklanja i još lakše ponovo postavlja prilikom čišćenja. Najbolje se čisti kompresovanim vazduhom ili rastvorom sredstva za pranje. Efikasno raspoređuje toplotu, što garantuje dug radni vek motora.

plasticni filter za alpha k2 one

Filter sa aktivnim ugljem

Filter sa aktivnim ugljem u obliku pčelinjeg saća napravljen je od ekološkog materijala sa mrežicom i visokom koncentracijom aktivnog uglja. U poređenju sa drugim filterima sa aktivnim ugljem ima bolje aerodinamične performanse i visoku apsorpciju štetnih čestica. Uklanja formaldehid, PM2.5 čestice, različite štetne gasove, neprijatne mirise i ne ispušta nikakve druge zagađivače vazduha.

filter sa aktivnim ugljem

Visokoefikasan HEPA filter

Visokoefikasan HEPA filter napravljen je od inovativnog materijala koji prečišćava – topivih vlakana obloženih ekološkim polipropilenom. Na sobnoj temperaturi može efikasno ukloniti prašinu i druge čestice bez dodatnih izvora energije. Ovaj filter je najefikasniji u eliminisanju zagađivača kao što su buđ, dim, prašina, alergeni, bakterije i virusi. On uklanja čestice prečnika većeg od 0.3 mikrona i međunarodno je priznat kao visokoefikasan filter.

HEPA filter za alpha k2 one

Skoro nečujan

Alpha K2 One automatski smanjuje brzinu ventilatora i tako smanjuje nivo buke. Skoro da je potpuno nečujan tako da mogu svi da mirno spavaju.

Brzine ventilatora možete da prilagođavate – od prirodnog vetra do jedva osetnog povetarca. Ovaj uređaj produkuje buku između 18.8 i 57dB

Multifunkcionalni panel osetljiv na dodir

Indikatori kvaliteta vazduha

Indikatori kvaliteta vazduha jasno označavaju kvalitet vazduha u prostoriji sa tri boje.

  • Zeleno – Dobar kvalitet vazduha nivo čestica PM 2,5 od 0 do 100
  • Narandžasto – Prosečan kvalitet vazduha nivo čestica PM 2,5 od 101 do 200
  • Crveno – Loš kvalitet vazduha, nivo čestica PM 2,5 je veći od 201
k2 one preciscivac vazduha top

Alpha K2 One prečišćivač vazduha

Posvetite se brizi o vazduhu koji udiše vaše dete. Alpha K2 One je uređaj koji će obezbediti sterilizaciju vazduha i eliminaciju zagađivača i alergena. Neka se vaše dete navikne na svež i čist vazduh!