Isporuka robe

Isporuka robe je najčešće u roku od 1 do 3 dana (vikend se ne računa) i zavisi od trenutka narudžbe, odnosno kurirske službe.

Radna nedelja / Ponedeljak – Petak

Funkcionisanje isporuke robe RADNIM DANIMA od ponedeljka do petka.

kalendar-icon-radnisat-icon-pre
Rok isporuke za narudže primljene do 10 časova. Za narudžbe primljene pre 10 časova roba će biti poslata istog dana, pa će isporuka na adresi Kupca biti sutradan. Narudžbe petkom do 10 časova će biti poslate istog dana, dok će roba biti isporučena u ponedeljak.
kalendar-icon-radnisat-icon-posle
Rok isporuke za narudže primljene posle 10 časova. Za narudžbe primljene posle 10 časova roba će biti poslate sutradan, pa će isporuka na adresi Kupca biti nakon dva dana. U slučaju petka posle 10 časova roba će biti poslata u ponedeljak i isporučena u utorak.

Vikend / Subota – Nedelja

kalendar-icon-vikendSve narudžbe subotom i nedelje će biti poslate u ponedeljak dok će isporuka biti u utorak. Razlog je što kurirske službe koje posluju na teritoriji Srbiji ne vrše isporuku robe subotom i nedeljom. Isporuka robe zavisi i od načina plaćanja pa vam savetujemo da pročitate više o tome ovde.


Savet! Proverite paket NAKON preuzimanja robe od kurirske službe! U slučaj kada je roba oštećena prilikom transporta, potrebno je da nam prijavite odmah na email office@preciscivacivazduha.co.rs ili telefon 063/11-99-100 najkasnije 24 sata nakon prijema pošiljke zbog roka na reklamiciju kurirskoj službi.

U paketu osim robe nećete dobiti nikakve druge papire jer su kod nas računi i garancije elektronski i dostavljaju se na email koji ste uneli prilikom preiranja narudžbe.