Mi Air Purifier 3H prečišćivač vazduha

Pametni prečišćivač vazduha visokih performansi

380 m³/h PM CADR

Prečišćivač vazduha sa 360° HEPA filterom

Mi Air Pruifier 3H dolazi sa HEPA filterom koji pročišćava 99,97% čestica od 0.3μm i veće. Vazduh postane toliko čist da smanjuje probleme sa alergijama i pomaže ljudima sa simptomima astme.

CADR do 380 m3 /h

CADR odnosno akronim od Clean Air Delivery Rate (stopa isporuke čistog vazduha) je međunarodni standard za merenje efikasnosti pročišćivača vazduha.

45 ㎡

površina prostorije

380 m³/h

CADR

380 m3/h PM CADR

Filtrira 6330 litara čistog vazduha u minuti*

Pravi HEPA filter

Efikasno uklanja čestice veličine čak i 0,3 mikrona

PM senzor visoke preciznosti

detektuje i najmanje zagađenje

OLED ekran osetljiv na dodir

Čist vazduh na dodir prstiju

APP + AI i kontrola glasom*

Daljinski upravljajte uređajem i dođite kući na čist vazduh

Minimalno zagađenje

Kompaktan, tih, nenametljiv

airpurifier 3m Mi

Mi Air Purifier 3H prečišćivač vazduha

Cirkuliše vazduh u zatvorenom prostoru. Sistem pritiska pokreće vazduh do svakog ugla sobe i pročišćava ga za 10 minuta. To mu omogućavaju visoke performanse CADR 380 m³/h.


Na sve strane vetar duva

Visok vazdušni pritisak, veća cirkulacija

Svež vazduh u najudaljenije ćoškove vaše sobe je sad moguće. Inspirisan avionskim motorima, aerodinamični sistem pritiska koji je stvorio Xiomi tim za istraživanje i razvoj uvlači vazduh iz prostorije pri dnu i izbacuje vazduh nagore velikom snagom. Pametnim telefonom imate mogućnost da daljinski putem uključite i isključi vaš prečišćivač vazduha, čak i kada jeste su daleko od kuće. Na taj način uvek možete biti sigurni da kad se vratite kući vazduh će biti čisti i prijatan.

6330 litara pročišćenog vazduha u minuti

Pokriva sve uglove

 Troslojni filter od 360 °

Cilindrični filter od 360 ° uvlači vazduh iz svih pravaca što ga čini efikasnijim u poređenju sa konvencionalnim prečišćivačima vazduha. Njegov troslojni dizajn uklanja čestice veće od 0,3 μm velike gustine HEPA filterom  japanskog proizvođača Toray, dok aktivirani filter od kokosovog uglja uklanja formaldehid, loš miris i druge štetne materije. Zamena filtera je jednostavna i bićete automatski obavešten preko aplikacije kada treba da je zameni.

Formaldehid

PM 2.5 čestice

Prašina

Polen

Mirisi dima

Alergeni

Krzno životinja

Štetne hemikalije

0.3μm čestice

Benzen

Snažan a veoma tih

Izuzetno tih i energetski efikasan

Spavajte mirno uz ultra tihi pročišćivač vazduha Mi 2. Napredna aerodinamika smanjuje buku i otpor vetra kako biste mogli da uživate u miru i tišini noću. Prilagođeni japanski motor kompanije Nidec izuzetno je efikasan u potrošnji energije, troši 58% manje energije od pročiščivača vazduha Mi i koristi samo 4,8 W u normalnom režimu – to je čak i bolje od štedljivih sijalica.

Nivo buke – 32dB(A)

mi 3h preciscivac vazduha-display

Kompletna kontrola

Brzi nadzor kvaliteta vazduha

Koristite vaš mobilni telefon kao daljinski upravljač za uključivanje, isključivanje i promenu režima rada. Pored toga aplikacija Mi Home vam omogućava da u svakom trenutku nadgledate kvalitet vazduha u kući i upravljate sa udaljene lokacije. Takođe, preporučuje vam kada treba zatvoriti prozore ili ih ostaviti otvorene, u zavisnosti od kvaliteta vazduha u prostoru.

  • Režim velike brzine

    Pri podešavanju režima maksimalne brzine potrebno je samo 12 minuta da se vazduh u potpunosti pročisti u sobi.

  • Noćni režim

    Noćni režim omogućava Mi Air Purifier prečišćivaču vazduha da tiho radi u pozadini, omogućavajući vam uživanje u čistom vazduhu i dok spavate.

  • Automatski režim

    Ugrađeni senzor proverava trenutni kvalitet vazduha i automatski podešava uređaj u koji režim je potrebno da se prebaci.

Kompatibilan sa svim tipovima Mi filtera za prečišćivač vazduha

HEPA filter
HEPA filter
Antibakterijski filter
Antibakterijski filter
Antiformaldehid filter
Antiformaldehid filter
has been added to your cart:
Plaćanje