Xiaomi prečišćivač vazduha

Pametni prečišćivač vazduha visokih performansi

Pročistite svoj dom za 12 minuta

CADR do 500m³/h iliti efektivna pokrivenost do 60m²

CADR odnosno akronim od Clean Air Delivery Rate  (stopa isporuke čistog vazduha) je međunarodni standard za merenje efikasnosti pročišćivača vazduha. Mi Air Purifier prečišćivači vazduha su temelje na aerodinamičkim principima i dizajnirani su tako da kompaktnom uređaju pruže visoke performanse. Dvostruki ventilacioni sistem za cirkulaciju sa 4 kanala efikasno pumpa čisti vazduh u svaki ugao vašeg doma.

Efektivna pokrivenost kreće se od 28m² do 60m² u zavisnosti od modela:

Mi Air Purifier 3C | | Mi Air Purifier 3H | Mi Air Purifier Pro

do 500m³/h

CADR

do 60

Efektivna pokrivenost

Filter za trostruku zaštitu

Filtrira PM2,5 čestice, formaldehid i druge štetne materije

Cilindrični filter od 360° uvlači vazduh iz svih pravaca i samim tim je efikasniji u poređenju sa konvencionalnim (standardnim) pročišćivačima vazduha. Filtrira preko 99% čestica veličine 0,3 mm i veće, koristeći HEPA filter visoke gustine H11 japanskog proizvođača Toray.

Filter od aktivnog kokosovog uglja uklanja 91% formaldehida i drugih štetnih supstanci. Ovi filteri su napravljeni od finog ugljenika u kokosovoj ljusci. Uklanjaju mirise, neželjene boje i neprijatne ukuse mnogih organskih jedinjenja. Ovi filteri su takođe efikasni u uklanjanju hemikalija poput gvožđa, mangana, hlora i vodonik-sulfida iz vaše vode itd.

Zamena filtera je jednostavna i automatski ćete biti obavešteni putem aplikacije kada bude trebalo da je zameni.

91%

Formaldehid i
druge štetne materije

99.3%

PM0.3
(0.3μm veličina čestice koje se mogu udisati)

100%

Prašina, polen i ostale
velike čestice

Xiaomi prečišćivač vazduha efikasno uklanja:

Formaldehid

PM 2.5 čestice

Prašina

Polen

Mirisi dima

Zaštita od nekih virusa

Alergeni

Krzno životinja

Štetne hemikalije

0.3μm čestice

Benzen

Zaštita od nekih bakterija

Na sve strane vetar duva

Sistem dvostrukog ventilatora sa 4 nezavisna vazdušna kanala

  Filteri visokih performansi ne mogu da distribuiraju čist vazduh u udaljene ćoškove vašeg doma. Tu stupa na snagu dvostruki sistem ventilatora sa četiri nezavisna vazdušna kanala. Mi Air Purifier prečišćivač vazduha koristi dva ventilatora visokih performansi za usisavanje i izbacivanje vazduha nagore uvlačeći isti kroz 4 nezavisna vazdušna kanala. Čist vazduh spiralno se penje prema plafonu, cirkulišući 360° u svim pravcima kako bi ispunio kompletu sobu čistim vazduhom pre nego što se ponovo uvuče u prečišćivač.

Kompletna kontrola

Brzi nadzor kvaliteta vazduha

Koristite vaš mobilni telefon kao daljinski upravljač za uključivanje, isključivanje i promenu režima rada. Pored toga aplikacija Mi Home vam omogućava da u svakom trenutku nadgledate kvalitet vazduha u kući i upravljate sa udaljene lokacije. Takođe, preporučuje vam kada treba zatvoriti prozore ili ih ostaviti otvorene, u zavisnosti od kvaliteta vazduha u prostoru.

  • Režim velike brzine

    Pri podešavanju režima maksimalne brzine potrebno je samo 12 minuta da se vazduh u potpunosti pročisti u sobi.

  • Noćni režim

    Noćni režim omogućava Mi Air Purifier prečišćivaču vazduha da tiho radi u pozadini, omogućavajući vam uživanje u čistom vazduhu i dok spavate.

  • Automatski režim

    Ugrađeni senzor proverava trenutni kvalitet vazduha i automatski podešava uređaj u koji režim je potrebno da se prebaci.

Trenutni i precizni odgovor
na promene kvaliteta vazduha

Senzor PM2.5 čestica od kompanije Sharp

Sharpov visokokvalitetni senzor otkriva koncentraciju PM2,5 u vazduhu, omogućavajući očitavanja u realnom vremenu na vašem telefonu. Ovo omogućava Mi Air Purifier prečišćivač vazdiha da automatski izabere najbolja podešavanja uređaja za vašu prostoriju.

Udah svežeg vazduha kao u rano proleće

Obezbedite bolji kvalitet života za vas i vašu porodicu

 Izuzetno osetljiv na promene kvaliteta vazduha u vašem prostoru. Šarpov visokokvalitetni senzor čestica pruža tačno i u realnom vremenu nadgledanje kako bi vazduh bio čist i nezagađen prilikom svake situacije u kući npr. prilikom slavlja, dok imate goste ili dok odmarate.

99,99% efikasnost u uklanjanju bakterija i virusa

Pravi HEPA filter snažno uklanja viruse i bakterije iz vazduha, podiže kvalitet vazduha u prostorijama čuvajući ga bezbednim i čistim za disanje.

99,99%*

uklanjanje H1N1 virusa za 1 čas

99,30%

sterilizacija stafilokoka za 1 čas

Pregled kvaliteta vazduha na displeju

Proverite zagađenost vazduha PM2,5 čestica na unapređenom LED displeju u trenutnom vremenu, Wi-Fi status i mod rada. Prikaz zagađenosti vazduha u prostoriji u tri boje koji daje informaciju o stepenu čistoće vazduha koji udišete.

digitalni displej xiaomi preciscivac

Čist vazduh


Srednje zagađen vazduh


Veoma zagađen vazduh

Podesivo osvetljenje displeja

Možete ručno podesiti osvetljenje displeja an Xiaomi prečišćivaču vazduha. Postoje više režima rada displeja: Ultra svetlo, slabo osvetljenje i uvek-upaljeno, dnevno osvetljenje i ne-uznemiravaj-noćni-displej.

xiaomi preciscivac vazduha u mraku
odaberi preciscivac
has been added to your cart:
Plaćanje