Xiaomi prečišćivači vazduha

Pametni prečišćivač vazduha visokih performansi

Pročistite svoj dom za 12 minuta

CADR do 406m³/h iliti efektivna pokrivenost do 48m²

CADR odnosno akronim od Clean Air Delivery Rate  (stopa isporuke čistog vazduha) je međunarodni standard za merenje efikasnosti pročišćivača vazduha. Mi Air Purifier prečišćivači vazduha su temelje na aerodinamičkim principima i dizajnirani su tako da kompaktnom uređaju pruže visoke performanse. Dvostruki ventilacioni sistem za cirkulaciju sa 4 kanala efikasno pumpa čisti vazduh u svaki ugao vašeg doma.

Efektivna pokrivenost kreće se od 28m² do 48m² u zavisnosti od modela:

Mi Air Purifier 2H | Mi Air Purifier 3H

do 406m³/h

CADR

do 48

Efektivna pokrivenost

Filter za trostruku zaštitu

Filtrira PM2,5 čestire, formaldehid i druge štetnih materije

Cilindrični filter od 360° uvlači vazduh iz svih pravaca samim tim je efikasniji u poređenju sa konvencionalnim (standardnim) pročišćivačima vazduha. Filtrira preko 99% čestica veličine 0,3 mm i veće, koristeći HEPA filter visoke gustine H11 japanskog proizvođača Toray.

Filter od kokosovog uglja uklanja 91% formaldehida i drugih štetnih supstanci. Ovi filteri su napravljeni od finog ugljenika u kokosovoj ljusci. Uklanjaju mirise, neželjene boje i neprijatne ukuse mnogih organskih jedinjenja. Ovi filteri su takođe efikasni u uklanjanju hemikalija poput gvožđa, mangana, hlora i vodonik-sulfida iz vaše vode itd.

Zamena filtera je jednostavna i automatski ćete biti obavešteni putem aplikacije kada bude trebalo da je zameni.

91%

Formaldehid i
druge štetne materije

99.3%

PM0.3
(0.3μm veličina čestice koje se mogu udisati)

91%

100%

Prašina, polen i ostale
velike čestice

Na sve strane vetar duva

Sistem dvostrukog ventilatora sa 4 nezavisna vazdušna kanala

  Filteri visokih performansi ne mogu da distribuiraju čist vazduh u udaljene ćoškove vašeg doma. Tu stupa na snagu dvostruki sistem ventilatora sa četiri nezavisna vazdušna kanala. Mi Air Purifier prečišćivač vazduha koristi dva ventilatora visokih performansi za usisavanje i izbacivanje vazduha nagore uvlačeći isti kroz 4 nezavisna vazdušna kanala. Čist vazduh spiralno se penje prema plafonu, cirkulišući 360° u svim pravcima kako bi ispunio kompletu sobu čistim vazduhom pre nego što se ponovo uvuče u prečišćivač.

Kompletna kontrola

Brzi nadzor kvaliteta vazduha

Koristite vaš mobilni telefon kao daljinski upravljač za uključivanje, isključivanje i promenu režima rada. Pored toga aplikacija Mi Home vam omogućava da u svakom trenutku nadgledate kvalitet vazduha u kući i upravljate sa udaljene lokacije. Takođe, preporučuje vam kada treba zatvoriti prozore ili ih ostaviti otvorene, u zavisnosti od kvaliteta vazduha u prostoru.

  • Režim velike brzine

    Pri podešavanju režima maksimalne brzine potrebno je samo 12 minuta da se vazduh u potpunosti pročisti u sobi.

  • Noćni režim

    Noćni režim omogućava Mi Air Purifier prečišćivaču vazduha da tiho radi u pozadini, omogućavajući vam uživanje u čistom vazduhu i dok spavate.

  • Automatski režim

    Ugrađeni senzor proverava trenutni kvalitet vazduha i automatski podešava uređaj u koji režim je potrebno da se prebaci.

Trenutni i precizni odgovor
na promene kvaliteta vazduha

Senzor PM2.5 čestica od kompanije Sharp

Sharpov visokokvalitetni senzor otkriva koncentraciju PM2,5 u vazduhu, omogućavajući očitavanja u realnom vremenu na vašem telefonu. Ovo omogućava Mi Air Purifier prečišćivač vazdiha da automatski izabere najbolja podešavanja uređaja za vašu prostoriju.

Udah svežeg vazduha kao u rano proleće

Obezbedite bolji kvalitet života za vas i vašu porodicu

 Izuzetno osetljiv na promene kvaliteta vazduha u vašem prostoru. Šarpov visokokvalitetni senzor čestica pruža tačno i u realnom vremenu nadgledanje kako bi vazduh bio čist i nezagađen prilikom svake situacije u kući npr. prilikom slavlja, dok imate goste ili dok odmarate.